Nocoj Dejan Zavec Boxing gala

boks, dejan zavec

Boksar Dejan Zavec

Nocoj v Ljubljani Dejan Zavec Boxing gala

V Grand hotelu Union v Ljubljani bo nocoj od 19. ure naprej Dejan Zavec Boxing gala, športni dogodek, na katerem se bodo med seboj pomerili slovenski in italijanski boksarji. Po dobrem letu, odkar je najboljši slovenski boksar končal kariero poklicnega boksarja in se njegov svet še vedno vrti okrog boksa, bo to zagotovo izjemen športni dogodek.

Dejan Zavec, kot glavni organizator večera, napoveduje, da si bodo lahko gledalci ogledali visok nivo boksa, sam pa si od dogodka veliko obeta. Med slovenskimi boksarji se bodo predstavili Aljaž Venko, Jan Sekol, Tomi Lorenčič, Denis Lazar, Andrej Bakovič in Igor Pertot.

Kot so zapisali na uradni spletni strani Dejana Zavca, gre za nov koncept športnega dogodka, ki že s samim izborom ambienta napoveduje izjemen športno-družabni večer. Od sprejema obiskovalcev do vrhunca večera s šestimi boksarskimi dvoboji ter druženja s pogostitvijo na koncu. Hkrati želi serija boksarskih večerov slediti osnovnemu poslanstvu: najobetavnejšim slovenskim amaterskim boksarjem omogočiti korak naprej v karieri, z enim od ciljev uvrstitve prvega slovenskega boksarja na olimpijske igre.

Po današnjem dogodku v Ljubljani bodo Boxinga gala večeri sledili še 22. aprila v Thermani Laško, 30. septembra v Mariboru, v Casino Mond Šentilj, in zadnji 18. novembra  v hotelu Bernardin Portorož.

TM

Foto: Matija Brodnjak