Namenite mesečni strošek za elektriko raje lastni sončni elektrarni

Domača sončna elektrarna za samooskrbo z elektriko ni tako nedosegljiva, kot se vam morda zdi. O njej je vredno razmisliti že, če na leto porabite približno 3.000 kWh električne energije, za kar trenutno plačujete približno 40 eur mesečno. Ob izbiri ponudnika, ki ponuja več možnosti dolgoročnega financiranja sončne elektrarne, lahko namreč investicijo vanjo pokrivate z mesečnim obrokom, ki je podoben vašemu trenutnemu strošku za elektriko.

V GEN-I Sonce kupcem že več let omogočajo različne sheme ugodnega financiranja, ki jih prilagodijo željam kupca:

  • takojšnje enkratno plačilo,
  • kratkoročno 7-letno brezobrestno odplačilo in
  • do 15-letno potrošniško kreditiranje, ki vam ga zagotovi ponudnik sam.

V okviru ponudbe na ključ vam v GEN-I Sonce uredijo tudi vso potrebno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada, pri katerem so tako za individualno samooskrbo kot za samooskrbo večstanovanjskih stavb na voljo subvencije, ki lahko strošek za sončno elektrarno znižajo do skoraj 20 %.

Strokovnjaki GEN-I Sonce, ki so poskrbeli za postavitev že več kot 1500 sončnih elektrarn za samooskrbo, vas strokovno vodijo vse od vašega razmišljanja o drugačnem viru elektrike za lastno uporabo do izvedbe in zadovoljstva ob prvih kWh elektrike, proizvedenih na domači strehi, tako enostanovanjske hiše kot večstanovanjske stavbe, kmetije ali poslovnega objekta.

Vas zanima, kakšne prihranke lahko sončna elektrarna GEN-I Sonce prinese vam? Izpolnite preprost spletni obrazec ali pišite svetovalcem GEN-I Sonca na [email protected].

OGLASNO SPOROČILO