Na Ptuju podeljena priznanja Javne agencije RS za varnost prometa

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa (AVP) je za leto 2017 tudi na Ptujskem nekaterim najzaslužnejšim posameznikom in institucijam namenila priznanja in zahvale. V ptujski Mestni hiši je bila svečana podelitev minuli teden.

Foto: Langerholc
Županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek je v Mestni hiši gostila prvi sprejem v svojem mandatu. Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Ptuj je na osnovi javnega razpisa podal predloge za podelitev priznanj Javne agencije Republike Slovenije (AVP) za varnost prometa najzaslužnejšim posameznikom in institucijam na področju prometne preventive in prometne varnosti.
Letošnji nagrajenci Javne agencije RS za varnost prometa na Ptujskem; foto: Langerholc

Svečana listina Šoli vožnje Prednost

Ob tej priložnosti je ptujska županja sprejela in čestitala nagrajencem: bronasti znak AVP je prejela Barbara Gačnik, srebrni znak AVP je prejel Otroški in mladinski pevski zbor Osnovne šole Mladika, zlati znak AVP pa Janez Strelec.

Svečano listino je županja Gajškova izročila ekipi Šole vožnje Prednost, ki letos praznuje 25-letnico delovanja in v vsem tem obdobju delo šole vožnje jemlje kot poslanstvo, ki sega v širše v okolje, za skupen trud za dolgoročno odgovornost ter varnost v prometu. Šola je znana po dokazani vrhunski uspešnosti, prijaznih in prilagodljivih inštruktorjih, konkurenčnih cenah, varnost pa postavljajo na prvo mesto svojih vrednot. Prizadevajo si, da s svojim delom čim več doprinesejo k povečani cestnoprometni varnosti in osveščenosti vseh udeležencev v prometu.
Foto: Langerholc