Na Ptuju odprli nov bencinski servis OMV

Na Ormoški cesti na Ptuju, na uvozu na Puhov most, so danes tudi uradno odprli nov bencinski servis OMV s ponudbo VIVA. Splošni bolnišnici Ptuj so donirali 3.000 evrov za urgentno kirurško ambulanto.

Foto: OMV Slovenija

OMV na novi lokaciji nudi visokokakovostna goriva lastne blagovne znamke MaxxMotion, v okviru ponudbe VIVA pa so gostom na voljo kavni napitki VIVA Cafe in sveže pečeno pekovsko pecivo.

Z novo pridobitvijo v najstarejšem slovenskem mestu je voznikom v Sloveniji na voljo 107 bencinskih servisov OMV, med katerimi se jih 40 ponaša s ponudbo VIVA, med njimi tudi novo odprti na Ptuju. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu, so poudarili na današnji slovesnosti na Ptuju.

Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji zdaj šteje 107 servisov, so med drugim danes povedali na Ptuju. Foto: OMV Slovenija

V ponudbi tudi avtoplin LPG

Nov OMV bencinski servis na Ptuju je namenjen tako osebnim kot tovornim vozilom, ki jim je na voljo pet točilnih mest. V svoji ponudbi kupcem omogoča nakup goriva OMV-ju lastne blagovne znamke MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Poleg tega nov ptujski bencinski servis ponuja tudi avtoplin LPG in tekočino AdBlue za tovorni promet.

Donacija za urgentno kirurško ambulanto

Slavnostno sta prerez traku opravila generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar in podžupan Mestne občine Ptuj Marjan Kolarič, OMV Slovenija pa je ob tej priložnosti Splošni bolnišnici Ptuj donirala 3.000 evrov za urgentno kirurško ambulanto. Donacijo sta sprejela Anica Užmah, direktorica SB Ptuj in Teodor Pevec, strokovni vodja SB Ptuj.

OMV Slovenija je Splošni bolnišnici Ptuj doniral 3.000 evrov; foto: OMV Slovenija

Bencinski servis po najvišjih standardih

Na otvoritveni slovesnosti je Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, med drugim povedala: »Veseli nas, da smo s pomočjo Občine Ptuj uspeli odpreti popolnoma nov bencinski servis, opremljen po najvišjih standardih. Z visokokakovostnimi gorivi želimo voznikom omogočiti uspešno skrb za njihova vozila, obenem pa jim z VIVA ponudbo pričarati domačnost in udobje. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za profesionalno opravljeno delo tako Občini Ptuj kot vsem ostalim, ki so sodelovali in pripomogli k uspešni širitvi naše mreže bencinskih servisov.«
Foto in vir: OMV Slovenija