Na Ptuju bo 2. Vozičankanje

V Sončnem parku na Ptuju se bo v soboto, 1. septembra odvijala celodnevna družinska prireditev, ki bo otrokom in staršem ponudila bogat program in lepe nagrade.

Že 1. Vozičkanje je bilo dobro obiskano; foto: Boris Bombek
Že prvo Vozičkanje na Ptuju je bilo sprva načrtovano v Sončnem parku, a so ga takrat zaradi drugega dogajanja tam prestavili na Ptujski grad, kjer se je prvič zbralo okrog 30 mamic z dojenčki, zraven pa še nekaj očetov, bratcev in sestric ter drugih obiskovalcev.
Te dni pa je že vse pripravljeno na 2. Vozičkanje, ki pa bo v Sončnem parku med 10. in 18. uro, v primeru slabega vremena pa na pokritem dvorišču minoritskega samostana.
1. september si rezervirajte za zanimiv dogodek na Ptuju – 2. Vozičkanje; foto: Boris Bombek

Napovedujejo marsikaj zanimivega, tudi bogato ponudbo na stojnicah

Ekipa Modrega flaminga, ki jo vodi Polona Ambrožič Bombek, na dogodek vabi mamice z dojenčki in družine z otroki vseh starosti. Tokrat namreč pripravljajo ustvarjalni, športni in izobraževalni pester otroški program, v katerem ne bo manjkalo ustvarjanja in športa, poleg srečelova z bogatimi nagradami pa napovedujejo še obilico pestre družinske ponudbe na stojnicah. Na 2. Vozičkanju bodo najmlajši lahko obiskali mini frizerski salon, otroci bodo lahko uživali na delavnicah Pikapolonice in izdelovali igrače v ustvarjalnici igrač zasebnega vrtca Vilinski gaj.

“Se že veselim 2. Vozičkanja na Ptuju, za katerega smo na prvem zbrali tudi kar nekaj dodatnih zanimivih idej in predlogov,” je povedala Polona Ambrožič Bombek. Foto: Boris Bombek

Zanimive nagrade v posebnem srečelovu

Pripravljajo prav poseben srečelov, na katerem vsaka srečka zadene. Glavni nagradi sta dva otroška lutkovna abonmaja Zvezdica iz Mestnega gledališča Ptuj.

Privlačne in zanimive paketke za dogodek pa so prispevali tudi številni drugi sponzorji, srečka pa bo lahko zadela igračke, knjige, vstopnice za toplice, živalski vrt, muzej, izdelke za nego telesa, dodatke za vaš dom, oblačilca, pripomočke za dojenčke in malčke, prigrizke ter še in še. Organizatorjem so na pomoč priskočili številni zanimivi sponzorji, sicer pa bo na dogodku dobro poskrbljeno tudi za hrano in pijačo
Vir: modriflamingo, foto: Boris Bombek