Na čelu Manager kluba Ptuj prvič predsednica

Darja Potočnik Benčič, dolgoletna članica upravnega odbora Manager kluba Ptuj, je od konca minulega tedna nova predsednica upravnega odbora in prva predsednica društva. Tako so odločili zbrani na skupščini, ko so potrdili tudi celoten upravni odbor in program dela v letošnjem letu.

Nova predsednica Manager kluba Ptuj Darja Potočnik Benčič v družbi dosedanjega predsednika Marka Drobniča. Foto: Kreativni laboratorij
Novoizvoljena predsednica Manager kluba Ptuj Darja Potočnik Benčič bo v naslednjem mandatu vodila upravni odbor v sestavi: Marko Drobnič, Matej Gajzer, Damjan Habjanec, Vesna Draškovič, Miha Senčar, Sandi Kramberger, Miroslav Sarkičević, Aleksander Mlakar, Sebastjan Kolednik.

Marko Drobnič, dosedanji predsednik Manager kluba Ptuj, bo v prihodnje deloval kot podpredsednik kluba in s svojimi izkušnjami pomagal novemu vodstvu pri njegovem delu.
Po šestletnem mandatu vodenja kluba je izrazil zahvalo za izkazano zaupanje in povedal: »V imenu kluba in v svojem imenu se zahvaljujem vsem članom za njihov doprinos k delovanju kluba ter za pomoč vodstvu pri udejanjanju poslanstva in izvajanju aktivnosti v klubu. Prepričan sem, da bo nova predsednica že ustvarjeno še nadgradila in ji ob tej priložnosti čestitam za prevzem vodenja kluba.«

»Klub združuje ljudi, ki so prizadevajo dosegati višjo dodano vrednost«

Novoizvoljena predsednica Darja Potočnik Benčič, sicer direktorica Ptujskih lekarn, je ob izvolitvi poudarila: »Manager klub Ptuj združuje in povezuje ljudi, ki si v poslovnem in osebnem življenju prizadevajo dosegati ‘višjo dodano vrednost’. Organizacija kluba, način dela in cilji so se izoblikovali skozi leta in želim si, da skupaj in povezani nadaljujemo po začrtani poti.«

Manager klub Ptuj, ki trenutno šteje več kot devetdeset članov, je v letu 2018 izvedel in sodeloval v štirih dogodkih izobraževalne narave, šestih dogodkih s povezovalno in družabno noto, se pridružil dvema iniciativama humanitarne in družbeno koristne narave ter organiziral štiri aktivnosti za zdravje.

Tudi letos bo javnost povabljena na dogodke Marketinški klicaj!

Manager Klub Ptuj še naprej ostaja organizacija, ki z aktivnim vključevanjem na različnih področjih v lokalnem okolju, regiji in državi pomaga vzpostavljati pogoje za hitrejši gospodarski in družbeni razvoj, so med drugim izpostavili na nedavni skupščini. Tudi v letošnjem letu bodo širšo javnost povabili na dogodek Marketinški klicaj!, v katerem uspešni poslovni posamezniki in podjetja predstavijo njihovo zgodbo in pot do uspeha.

Lani so na izobraževalnem dogodku gostili Petro Majdič. Foto: arhiv Manager klub Ptuj

Ponovno bodo organizirali izobraževalni dogodek, kot na primer v preteklem letu, ko so k predavanju povabili uspešno športnico Petro Majdič. Ptujsko okolje in njegove gospodarske zmožnosti bodo predstavili drugim managerskim organizacijam, se še naprej udeleževali družbeno koristnih akcij ter z različnimi aktivnostmi poskrbeli za povezovanje poslovnih posameznikov v okolju.
Foto: Kreativni laboratorij