Mini maturanti Vrtca Ptuj razveselili mimoidoče

Danes so ptujské ulice in trg pred mestno hišo napolnili nasmehi, glasba in ples, saj so mini maturanti Vrtca Ptuj pripravili nepozabno dopoldan za mimoidoče.

 

V čudovitem in sončnem dopoldnevu je okrog 300 otrok iz osmih enot Vrtca Ptuj predstavilo svoje plesne točke v štirinajstih različnih nastopih. Ta dogodek je še posebej pomemben za 214 otrok, ki se bodo v teh dneh poslovili od vrtca in se septembra podali na novo življenjsko pot – v osnovno šolo.

PeTV poroča: “Za temi otroki je čudovito obdobje, ki ga sedaj zaključujejo in se odpravljajo v osnovno šolo. Danes so uživali na »glasnem« sprehodu z žvižgalkami in v plesnih nastopih, ki so očarali mimoidoče in njihove starše. To je dan, ki si ga bodo mini maturanti in njihovi starši zapomnili za vse življenje.”

Prireditev je potekala v sproščenem in veseljem vzdušju, kjer je bilo mogoče videti, kako se mali junaki veselijo zaključka enega pomembnega poglavja svojega otroštva ter se z radostjo pripravljajo na nove izzive, ki jih čakajo v osnovni šoli.

MR