Lokalne volitve v Ormožu

Občinski odbor SLOVENSKE DEMOKRATSKE STRANKE Ormož ima za kandidata za župana DANIJELA VRBNJAKA, ki je na tiskovni konferenci predstavil načrte za naslednje štiriletno obdobje.

 

“Projekti vredni okrog sto milijonov evrov, ki bi za občino pomenili »nov veter v jadra…«,  so pripravljeni in čakajo na realizacijo.”

Danijel Vrbnjak verjame, da jih bo z dovolj prizadevnosti mogoče uresničiti. Razvoj gospodarstva je osnova za boljše življenje v domači občini, ki za seboj potegne vse ostalo, poudarja Vrbnjak.

Rezultati dosedanjega štiriletnega dela župana in njegovih sodelavcev so vidni na vsakem koraku in na vseh področjih. Velikopotezni pa so tudi načrti za naslednje mandatno obdobje: od širitve ekonomsko-poslovne cone za 5 hektarjev ob obstoječi obrtni coni in 25 hektarjev na območju glinokopa, do gradnje tehnološkega parka, šol, vrtcev, športnih objektov, kolesarskih stez, do naravoslovnega centra ob Dravi, cest, nove stanovanjske soseske s 4 bloki, ki bodo ponujali od 60 do 70 stanovanj, in bo zrasla na zemljišču med stavbo gimnazije in Ljutomerske ceste  ter vrsta ostali projektov, ki jih občina že ima pripravljene in čakajo na primerne državne razpise.  S tem, da občina Ormož v tem času čaka tudi na odločitev francoskega podjetja, ki je že 90 odstotno odločeno, da bo oživelo lokacijo Tovarne sladkorja.

Vodja svetniške skupine v Občinskem svetu Ormož Valerija Kolenko, je v nadaljevanju povedala, da se je stranka na letošnje lokalne volitve pripravljala že nekaj mesecev,  in da bodo Vrbnjaku vsa podpora tudi v naprej;  so pa premišljeno izbirali kandidate za krajevne svete, teh je skupaj 60, in 20 kandidatov za Občinski svet.

Vir: ktv.ormoz.si

Preberite še:

Lokalne volitve v Kidričevem

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Število ilegalnih prehodov meje se veča. Kako bo ukrepala vlada?

Poskus umora poslanca Branka Grimsa

 

MR