KAJ PRINAŠA VIKEND?

Prihajajoči vikend v mestu obljublja pestro paleto dogodkov, ki zagotavljajo zabavo in kulturo za vse generacije. V petek, 12. januarja, bodo obiskovalci lahko uživali v drsanju na mestni tržnici in se zabavali na vrtavkah na Miklošičevi ulici, oba dogodka pa bosta potekala od 15. do 20. ure, v kolikor bodo vremenske razmere to dopuščale.

 

Mestni kino Ptuj bo ta dan gostil več predstav, med njimi ob 16.30 “Lassie – Nova Pustolovščina”, ob 17. uri “Dnevnik Pauline P.”, ob 18. uri pa film “Bela Golobica: Čudežna Zgodba”. Ob 19. uri bo na sporedu film “Zlo ne obstaja”, ob isti uri pa bo v Kavarni Evropa potekal Akustični večer. Dan zaključuje film “Aquaman in Izgubljeno Kraljestvo” ob 20. uri.

Sobota, 13. januarja, prinaša podoben urnik za drsališče in vrtavke, ki bodo odprti od 10. do 20. ure. Mestni kino Ptuj bo ob 10. uri predvajal “Repki, rap za otroke”, ob isti uri pa bo v Kavarni Evropa Ptuj potekala kuharska delavnica “Nejkina kuhinja”. Ob 15. uri se bo v rovu pod Ptujskim gradom odvijala družinska igra “Pobeg Igrajskega rova”, za katero so potrebne prijave na TuRA Ptuj. Ob 17. uri bo Campus Sava Ptuj gostil 42. Zlato rokavico Ptuj, tradicionalni boksarski dogodek. Ob 18. uri bo v mestnem gledališču Ptuj predstava “Jamska Ženska”. Večerni program v kinu in kavarni se ponavlja kot v petek.

Nedelja, 14. januarja, prav tako nudi možnost drsanja in zabave na vrtavkah od 10. do 20. ure. Filmski program v Mestnem kinu Ptuj sledi istemu urniku kot v prejšnjih dneh.

Za več informacij o sporedu Mestnega kina Ptuj in aktualnih razstavah obiščite spletno stran Mestni kino Ptuj in Prva stran – visitptuj.eu.

MR