Junijski dogodki v Majšperku: Raznolik program za vse generacije

Mesec junij bo v Majšperku zaznamovan s številnimi zanimivimi dogodki, ki bodo zadovoljili različne okuse in starostne skupine. Program vključuje brezplačne delavnice, športne dogodke, kulturne prireditve in dobrodelne aktivnosti, kar bo zagotovo pritegnilo široko občinstvo.

 

V torek, 4. junija 2024, se bo v konferenčni dvorani KPC Majšperk odvila brezplačna delavnica o arterijski hipertenziji, ki jo organizira Center za krepitev zdravja Ptuj. Ob 11. uri bo v športnem parku Majšperk potekal sprejem Deželaka junaka in njegove ekipe, ki sodelujejo v dobrodelni dnevni etapi, organizirani v sodelovanju z Radiom 1.

V sredo, 5. junija 2024, ob 18. uri, bo kulturna dvorana KPC Majšperk gostila baletno predstavo Glasbene in baletne šole ArtNova, medtem ko bo v petek, 7. junija 2024, ob 17. uri, v večnamenski šolski športni dvorani OŠ Majšperk potekal Dan vrtca z naslovom “Zaplešimo okrog sveta”.

Sobota, 8. junija 2024, bo polna aktivnosti, z ARG-tekmovanjem na Ptujski Gori, ki se začne ob 9. uri, in vinskim večerom v vinski kleti KOGL v Veliki Nedelji ob 14. uri. Nedelja, 9. junija 2024, pa bo ob 18. uri zaznamovana z glasbenim večerom “Po melodiji italijanskega belcanta” v kulturni dvorani KPC Majšperk.

Program bo nadaljeval s številnimi dogodki do konca meseca, vključno z dvodnevnim nogometnim turnirjem, prireditvijo ob 90-letnici PGD Ptujska Gora, kolesarjenjem v Koper, meddružinskim tekmovanjem v streljanju na glinaste golobe in občinskim gasilskim tekmovanjem GZ Majšperk 2024.

Mesec se bo zaključil z osrednjo občinsko proslavo ob dnevu državnosti 24. junija 2024, koncertom Maje Novak in Stele Gašparič pod naslovom “Pozdrav poletju” 28. junija 2024 ter sprejemom in prenosom Slovenske bakle 2024 na igrišču pri OŠ Majšperk 29. junija 2024.

Vabljeni, da se pridružite pestrim dogodkom in doživite nepozaben junij v Majšperku!