Joker Out osvojil finale Eurosonga!

Joker Out, slovenska skupina, je s svojim izjemnim nastopom v polfinalu Eurosonga v Liverpoolu dosegla svoje mesto v sobotnem finalu. Mladi glasbeniki so se ob razglasitvi zmagovalcev preplavili s čustvi in veseljem.

Današnji polfinalni večer je bil izjemno napet, saj smo do zadnjega trenutka zadrževali sapo, ne da bi vedeli, ali bo Slovenija uvrščena med finaliste najbolj prestižnega glasbenega tekmovanja v Evropi.

Poleg Joker Out so se v finale uvrstili tudi predstavniki Albanije, Cipra, Estonije, Belgije, Avstrije, Litve, Poljske, Avstralije in Armenije. Prav tako so v prvem predizboru v torek svoje mesto v finalu že zagotovili predstavniki Hrvaške, Moldavije, Švice, Finske, Češke, Izraela, Portugalske, Švedske, Srbije in Norveške.

Joker Out, mlada in nadarjena skupina, je s svojim edinstvenim zvokom in energičnim nastopom navdušila tako strokovno žirijo kot tudi občinstvo. Njihova pesem, ki nosi sporočilo o ljubezni, strasti in svobodi, je prava glasbena poslastica za ušesa.

Vstop v finale Eurosonga je velika prelomnica za skupino Joker Out, saj bo sobotni nastop priložnost, da svojo glasbo predstavijo širšemu evropskemu občinstvu. Zmaga na tem prestižnem tekmovanju bi lahko prinesla svetovno slavo in priznanje za mlade slovenske glasbenike.

Navijači skupine Joker Out in vsi Slovenci bomo tako z nestrpnostjo pričakovali sobotni finale Eurosonga, ko bomo skupaj z Joker Out držali pesti za njihov uspeh. Ne glede na končni rezultat pa so že sami preboj med finaliste dosegli izjemen uspeh, ki jih bo nedvomno popeljal na nove glasbene poti.

Slovenija drži pesti za Joker Out in upa na njihovo zmago v finalu Eurosonga!

MR