Jesenske počitnice v ptujskem CID-u

jesenske-počitnice, aktivnosti, delavnice, cid, ptuj

Počitniške dneve bodo okusno obarvali

Pa smo že v prvem počitniškem tednu novega šolskega leta. Jesenske počitnice poimenovane »krompirjeve počitnice« bodo marsikje zanimive in času primerno razigrane ter ustvarjalne. V ptujskem Centru interesnih dejavnosti napovedujejo, da bodo počitnice pri njih okusno obarvane.

V ponedeljek ob 17. uri bo v CID-u na ogled gledališka predstava z naslovom Babica Marmelada. Dobra babica, Babica Marmelada, ves dan kuha marmelado iz gozdnih plodov za svoje vnučke. Ko utrujena od celodnevnega dela že skoraj zaspi, nekdo potrka na vrata … in še nekdo … in še nekdo … dokler ne pride gozdni palček, ki si zaželi marmelado iz lune. Predstava je namenjena otrokom od 4. leta naprej in raja pol ure. Igrata Jana Jereb in Petra Bauman, besedilo je priredil Rok Vilčnik. Vstopnine ni!

V četrtek in petek delavnica Mali kuharski mojstri

Po ponedeljkovem ogledu predstave bodo druženja v CID-u nadaljevali v četrtek, 2. in petek, 3. novembra, od 10. do 12. ure. Skupaj s Heleno Lutarič bodo na delavnici  Mali kuharski mojstri pripravljali, gnetli, valjali, kuhali in pekli zdrave dobrote, ki jih bodo z veseljem tudi pojedli. Žal sta oba termina  že polno zasedena in prijave več niso mogoče, sporočajo iz CID-a.

TM, CID Ptuj