Izmenjava jaz tebi – ti meni: zima in prazniki 2022

Prišel je čas zimskih plaščev in toplih puloverjev. Za brezplačno ter do okolja in družbe odgovorno osvežitev zimske garderobe je tu izmenjava Jaz tebi – ti meni. Ker pa so pred vrati tudi prazniki, bomo v praznično vzdušje odeli tudi tokratno izmenjavo in izmenjali še božično-novoletne okraske.

 

Zagotovo si se že naveličal_a kakih svojih starih okraskov, ki ti že leta krasijo smrečico ali stanovanje. Zakaj bi pozabljeni samevali v zaprašeni škatli – prinesi jih na izmenjavo, morda se pa kdo zaljubi prav vanje! Namesto da svoje nove okraske kupiš v trgovini, jih morda najdeš na izmenjavi in jih domov odneseš brezplačno.

To pa še ni vse: z nami bo s svojo tiskarsko prešo modna oblikovalka Nina Holc. Na kakšno navadno majico, mikico ali vrečko (od doma ali pa z izmenjave) si bomo lahko odtisnili zanimiv motiv in domov odnesli še en »nov«, unikaten kos garderobe.

POMEMBNO: Kosi, ki jih prineseš v menjavo, naj bodo čisti in primerno ohranjeni – taki, kot bi jih z veseljem domov odnesel_a tudi sam_a. To velja tako za garderobo kot tudi za okraske. Pridržujemo si pravico, da sprejem umazanih, poškodovanih in slabo ohranjenih kosov zavrnemo.

Izmenjava bo potekala 3.12. od 10.00 do 13.00 v CID-Ptuj. Udeležba je brezplačna, pridruži se!

Vir: ptuj.si