Hudičeva ekipa predelanih avtomobilov konec tedna v Moškanjcih

Devil's grew je drzna ekipa ljubiteljev predelanih avtomobilov. Ptujski klub, ki je eden najbolj delavnih in predanih, ima po vsej Sloveniji veliko privržencev.

Tega in podobne lepotce bo mogoče srečati v Moškanjcih to soboto
Vsako leto klub naredi tudi srečanje članov in ostalih klubov predelanih vozil. V soboto, 29. junija bo tako srečanje potekalo na letališču v Moškanjcih.

Poleg razstave vozil bo potekalo tekmovanje v DIMO CUP, kjer bodo nagrade dobili lastniki najbolj zanimivo predelanih avtomobilov, ocenjevali bodo najbolj glasno ozvočenje v avtomobilih, merjenje glasnosti izpuhov, za popestritev dogodka pa bo poskrbeli striptizeta z sexy pranjem avtomobila in srečelov z lepimi nagradami.

Za glasbo bo skrbel DJ Dutie, poskrbljeno bo tudi za dovolj hladne pijače in hrane, posebnost pa bodo tudi okusne palačinke. Se bo pa na tem srečanju zagotovo našlo za vsakogar nekaj, napoveduje organizator sobotnega dogodka.

V Spodnjem Podravju se obeta zanimivo srečanje članov in ostalih klubov predelanih vozil …

Člani, ki se ukvarjajo z unikatno predelavo vozil, kot je na primer predelava zunanjosti in notranjosti vozila, predelava ozvočenja in motornega prostora, s vabljeni na letališče v Moškanjce v soboto od 11. ure dalje. Pridite, ne bo vam žal, sporoča organizator.

Foto: Pospešek in David Kos