Gledališke predstave na gradu Vurberk

kd grajena, gledališče, moliere, grad vurberk

Letos na odru delo Molièra

Dramska sekcija Kulturnega društva Grajena v MO Ptuj je konec maja pripravila premiero in že prve ponovitve komedije Gospod plemeniti Prasetnik, francoskega avtorja Molièra. Režiserka predstave je Tatjana Vaupotič Zemljič.

Predstava bo odigrana še v idiličnem okolju,na prostem na gradu Vurberk. Ponovitve bodo v soboto, 3., v nedeljo, 4. in v ponedeljek, 5. junija, ob 19.30. Cena vstopnice je 8 € za odrasle in 4 € za otroke, nakup pa bo možen eno uro pred pričetkom predstave.

Dramska sekcija je najstarejša sekcija KD Grajena, saj se ponaša z več kot 60-letno tradicijo. V skupini aktivno deluje med 30 in 40 članov vseh generacij, kateri si skupaj prizadevamo za kvalitetne predstave, ki so v zadovoljstvo nam samim in gledalcem. So dobitniki različnih visokih priznanj za različne predstave in posamezne upodobljene vloge. Segajo po različnih zvrsteh, od komedije do tragedije in zgodovinskih povesti, domačih in tujih avtorjev.
Smo ljubiteljski gledališki delavci in delamo prostovoljno. Sami izdelujemo kulise, oblačila in potrebne rekvizite za posamezno predstavo. Svoje delo opravljamo z veseljem in odgovornostjo do naše publike, ki nam je zvesta že veliko let. In zadovoljna publika je naša edina in najpomembnejša nagrada.

Vir: Dramska sekcija KD Grajena