Gimnastičarji OŠ Cirkulane-Zavrč v polfinalu državnega prvenstva

Številčna ekipa mladih gimnastičarjev OŠ Cirkulane – Zavrč je zelo dobro zastopala ime svoje šole na tekmovanju v Murski Soboti konec minulega tedna.

Odlični gimnastičarji OŠ Cirkulane - Zavrč z mentorjem; foto: arhiv OŠ Cirkulane - Zavrč
Najbolj se je izkazal Aljaž Kopša, ki je zasedel 1. mesto med najmlajšimi dečki. V isti kategoriji je dobro nastopil tudi Urban Vuzem s 5. mestom. Najmlajše deklice: Taja Debeljak, Ajša Milošič, Iza Domjan, Teja Kokot, Taja Belšak in Maruša Gomboc so osvojile ekipno 5. mesto izmed 11. ekip, kar je zelo dober rezultat za prvi ekipni nastop.
Odlični nastopi mladih gimnastičarjev iz OŠ Cirkulane – Zavrč

Še boljše so se odrezale mlajše deklice: Sara Prelog, Teja Kolednik, Iris Petrovič, Katja Emeršič, Nuša Arnejčič, ki so izmed 16 nastopajočih ekip dosegle 4. mesto in za las zgrešile stopničke.

Utrinek s prvenstva mladih gimnastičarjev v Murski Soboti

Blaž Kopša odličen četrti

Prav tako je odlično 4. mesto v ostri konkurenci osvojil najizkušenejši tekmovalec Blaž Kopša. V kategoriji starejših deklic je zelo dobro svoj krstni nastop na gimnastičnih tekmovanjih opravila sedmošolka Klara Cvetko.
»Veseli nas, da naši športniki dosegajo dobre rezultate, predvsem pa se radi gibajo in družijo. Čestitke celotni ekipi in njihovim mentorjem,« so povedali športni pedagogi OŠ Cirkulane-Zavrč.
Foto: arhiv OŠ Cirkulane – Zavrč