Filmi pod zvezdami

ptuj, mestni kino, kino brez stropa

Do četrtka ptujski Kino brez stropa

Priljubljeni ptujski letni kino, Kino brez stropa, bo še do četrtka, 6. julija gostoval na dvorišču Ptujskega gradu. Mestnni kino Ptuj in njegov upravitelj Center interesnih dejavnosti Ptuj sta tudi letos poskrbela za bogat sedemdnevni program, obiskovalci pa si lahko vsak večer pod milim nebom ogledajo najzanimivejše filme pretekle kinematografske sezone.

Vsi ogledi so brezplačni. Torkov večer je zaznamovala srce parajoča osebna in družinska drama, popoprana s subtilnim humorjem, v sredo ob 21.30 bo na sporedu film Julieta, Kino brez stropa pa bodo v četrtek sklenili s filmom Dežela La La.

Četrkov večer bo zaznamoval film Dežela La La. Foto: MKP

Program je organizator spet obogatil s posebnimi dopoldanskimi projekcijami v Mestnem kinu Ptuj, na katerih bodo na svoj račun prišli tudi otroci in družine: na dveh projekcijah iz sklopa Kino vrtiček bo Mravljica Tina iz ptujskega kina mlajše otroke igraje pospremila v svet filma, starejši otroci bodo pokukali skozi Kinoskop, mlade starše pa so povabili Z dojenčkom v kino. V sredo, 5. julija, bo ob 10. Uri v Mestnem kinu Kino vrtiček, na ogled pa bo predstava Povedka o jezeru. Več na www.kinoptuj.si.

Foto: MK Ptuj