FESTIVAL OFFLINE

OFFLINE Festival @ Ptuj

PRVO IME FESTIVALSKEGA POLETJA – LIL PUMP!

Novi poletni festival OFFLINE na Ptuju bo ob več kot 30 tehno, EDM in house didžejih ponudil tudi dve zvezdi z glavnega odra letošnjega Tomorrowlanda ter regionalni presežek: LIL PUMP je eno najbolj vročih imen novega (t)rap vala, ogled njegovih videov na YouTubu se meri v milijardah.

Udeležbo na dogodku je potrdilo že preko 6.000 obiskovalcev!

več info na: https://www.facebook.com/events/498418591628398

Festivalsko poletje je pred vrati in čas je, da izživite vso energijo, vzhičenje in navdušenje, ki so se nabirali v vas dve dolgi, koronski leti. Prvi avgustovski vikend, v petek, 5. in soboto, 6. avgusta, bo Ptuj gostil nov veliki poletni festival, poln energičnih ritmov, glasnih žurerjev ter nepozabnih doživetij. Ustvarjalci festivala OFFLINE obljubljajo dvodnevni spektakel, kot ga pri nas še ni bilo. In ime prvega nosilca programa to še kako opravičuje – v Slovenijo prihaja (tudi) eno najbolj vročih aktualnih imen nove (t)rap scene – LIL PUMP!

Obiskovalci bodo sicer lahko v dveh arenah prisluhnili svetovno znanim glasbenim mojstrom, kot so Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk. Med elektronskimi imeni izstopata MIKE WILLIAMS in desna roka Davida Guette, MORTEN, ki bosta na Ptuj prispela naravnost z glavnega odra razvpitega festivala Tomorrowland. Morten je tudi eden ključnih pionirjev future rave, trenutno enega najbolj vročih žanrov elektronske plesne glasbe za velike arene.

Morten & David Guetta – Kill Me Slow

www.youtube.com/watch?v=3c2nTiN152I

Regionalni festivalski presežek pa je, kot rečeno, LIL PUMP. Eden najbolj vročih (t)raperjev zadnjih let, je sodelavec zvezdnikov, kot so Kanye West, Maluma, Lil Wayne in French Montana, predvajanje njegovih hitov pa se šteje v milijardah (hit Gucci Gang ima samo na YouTubu čez milijardo ogledov). Ljubitelji hip hopa, rapa in trapa nastopa 23-letnega Američana karibsko-mehiških korenin zagotovo ne bodo izpustili, saj se zvezde tega ranga, na vrhuncu svoje kariere sila redko ustavijo pri nas.

Kanye West & Lil Pump – I Love It

https://www.youtube.com/watch?v=cwQgjq0mCdE

Lil Pump – Gucci Gang

www.youtube.com/watch?v=4LfJnj66HVQ&ab_channel=LilPump

5. in 6. avgusta vabljeni na edinstveno prizorišče, s pogledom na najstarejše slovensko mesto in Ptujski grad, kjer boste plesali ob skrbno izbranih hitih, s katerimi bo streglo več kot 30 izvajalcev, ter s prijatelji ustvarjali nepozabne spomine.

VSTOPNICE PRODAJATA EVENTIM + PETROL
https://www.eventim.si/si/vstopnice/offline-festival-ptuj-parkirisce-spin-ob-dravi-584831/event.html?fbclid=IwAR2VWsP03lFpQLuIzfVXzJ7XgpO-aYqyV_IAHfXm-U0fGNKzP3X03xrKQqM