Dve noči polne dogodivščin in zabave: Ptujska poletna noč vrne utrip mesta!

Pripravite se na dve nepozabni noči polne glasbe, plesa in zabave! Ptujska poletna noč, tradicionalni dogodek, ki ga organizirata Zavod za turizem Ptuj in Mestna občina Ptuj v sodelovanju z lastniki hotelov, barov in restavracij, se bo letos odvijal 4. in 5. avgusta.

 

Ptujska poletna noč bo stare ulice mesta preobrazila v živahno sprehajališče z glasbo, medtem ko se bo zrak napolnil s sladkimi vonjavami različnih vrst hrane. Mesto samo bo plesalo v ritmu. Dva večera bosta obiskovalcem ponudila priložnost, da izkusijo pravo urbano vzdušje, z glasbenimi ritmi in druženjem v različnih kotičkih mesta.

Dogodek ponuja nekaj za vsak okus – od tradicionalne hrane in pijače do ulične glasbe in umetniških predstav. To je priložnost, da se obiskovalci potopijo v zgodovino in kulturo najstarejšega slovenskega mesta, hkrati pa uživajo v sodobnih praznovanjih in zabavi.

Zaradi prireditve bodo od petka, 4. avgusta, do sobote, 5. avgusta, v mestu uvedene zapore cest. Vse občane in obiskovalce naprošamo, da spoštujejo spremenjeno prometno signalizacijo in navodila rediteljev. Prosimo, da v času Ptujske noči ne zasedete parkirišč na Novem trgu in v Zelenikovi ter Krempljevi ulici.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da se pridružite praznovanju Ptujske poletne noči – večera, ki oživlja najstarejše slovensko mesto!

MR