Drsališče že v Kidričevem, od petka tudi v Cirkulanah

december, drsališče, kidričevo, cirkulane

December bo mesec doživetij na ledu

Včeraj so v Parku tisočerih zvezd v Kidričevem že odprli vrata drsališča. Letos je občina Kidričevo poskrbela, da je ledena ploskev letos še večja, saj so drsalno ploskev razširili v pravljično ledeno stezo. Drsalci bodo lahko uživali na kar 100 metrih ledu.

Drsališče vsak dan od 15. do 21. ure

Poiščite drsalke, lahko si jih tudi letos seveda izposodite v Kidričevem, kape, rokavice in šale in se nam pridružite na čudovitem sončku, so v povabilo zapisali v kidričevski občini. Na drsališču vas vse do konca leta pričakujejo vsak dan od 15. do 21. ure.

V čarobnem svetu vile Bele

Letošnja novost prazničnega decembra pa se nam obeta v občini Cirkulane v Halozah, kjer skupaj z društvi in vaškimi odbori prvič organizirajo odprto umetno drsališče v centru Cirkulan, ob Večnamensko turistično-prireditveni dvorani v Cirkulanah. Drsališče bo odprto od 1. decembra do 7. januarja 2018. Po vnaprej določenih terminih bodo obiskovalcem nudili brezplačno drsanje.

Odprtje drsališča v Cirkulanah ta petek ob 17. uri

»Drsanje je šport, ki privlači vse generacije. Z željo, da v teh prazničnih in mrzlih dneh ponudimo možnost drsanja res vsem, smo se letos odločili, da postavimo umetno drsališče. Poskrbeli bomo tudi za zanimiv animacijsko-zabavni program in veselo praznično vzdušje. Prepričani smo, da bomo s celotno postavitvijo in programom  popestrili praznična dogajanja. Vabimo vas, da se nam v petek, 1. decembra, ob17. uri pridružite na svečani otvoritvi umetnega drsališča,« še sporočajo iz Cirkulan.

TM