Donacija podjetja Carthago občini Ormož: znak močnega gospodarskega sodelovanja

V Ormožu se je zgodil pomemben dogodek, ki še dodatno utrjuje odlične vezi med lokalno občino in gospodarstvom. Župan Občine Ormož, Danijel Vrbnjak, je prejel donacijo v višini deset tisoč evrov od podjetja Carthago, ki ga zastopa direktorica Sandra Županec. Ta gesta simbolizira močno partnerstvo in skupno zavezanost k razvoju lokalnega okolja.

 

Carthago, evropski lider v proizvodnji prestižnih avtodomov, ima v Ormožu svoj proizvodni obrat in je znano po svoji vpetosti v lokalno skupnost. Direktorica Sandra Županec je ob predaji donacije izpostavila, da je donacija zahvala občini za dolgoletno uspešno sodelovanje in izraz želje po nadaljnjem skupnem razvoju. Poudarila je, da je Ormož idealna lokacija za njihovo podjetje, kar se kaže tudi v stalnem napredku in uspehih, doseženih v sodelovanju z občino.

Župan Danijel Vrbnjak je izrazil hvaležnost za donacijo in poudaril pomen slišanja, prisluškovanja ter stalnega sodelovanja z gospodarstveniki in investitorji, tudi po zaključku investicij. To po njegovem mnenju zagotavlja trdne temelje za nadaljnje uspešno partnerstvo.

Ta dogodek je jasen pokazatelj županove sposobnosti vzpostavljanja in ohranjanja močnih gospodarskih vezi, ki so ključne za nadaljnji razvoj in blaginjo Ormoža. Vključenost in podpora podjetij, kot je Carthago, ne le spodbujajo lokalno gospodarstvo, ampak tudi prispevajo k skupni dobrobiti občine.