DOJIVA SE ~ ZAUPAM SI 2023 PTUJ

Z veseljem sporočamo, da je znan nov termin za prevzem priročnika Zaupam si na Ptuju. Obiščite nas 19. avgusta med 9. in 12. uro v Mestnem parku na Ptuju, kjer se bosta Petra Kolarič iz BodiDobro in Katja Rinc iz Hiška srčnih dotikov pridružili za pogovor in sproščeno druženje. 💜

 

JUBILEJNI FESTIVAL Dojiva se – Zaupam si

10. festival Dojiva se – Zaupam si bo potekal v času svetovnega tedna dojenja, od 1. do 5. avgusta 2023. Glavni cilj festivala je spodbujanje medsebojne podpore, izmenjave mnenj, izkušenj in pridobivanje informacij v sproščenem okolju. Verjamemo, da je to ključ do samozavestnejšega starševstva, ki lahko s ponosom izrazi »Zaupam si«.

Spletne aktivnosti se bodo odvijale od 1. do 4. avgusta, pod organizacijo Veva, spletne šole za starše. Na Ptuju pa nas lahko obiščete v živo 5. avgusta med 9. in 12. uro v Mestnem parku.

Vsi ste vabljeni! Bodoče mamice, mamice, očki, dojenčki in otroci – ne glede na to, ali so bili dojeni ali ne.

Ustvarili bomo okolje za sproščeno druženje, kjer boste slišani in podprti. Prevzeli boste lahko vodnik Zaupam si in izmenjali mnenja z drugimi starši. Pripravljene bodo tudi vodene aktivnosti, kjer boste doživeli čarobnost dotika.

Strokovnjaki, ki bodo na voljo za pogovor vključujejo Petro Kolarič, Katjo Rinc, Špelo Petovar in še več. Gostje festivala bodo tudi Dragica Šilak, Anemari Meznarič in predstavnica porodnišnice Ptuj.

Dodatno se lahko veselite mini družinskega fotografiranja z Adriano – Mesec maj, družinsko in porodno fotografinjo.

Ne pozabite, festival je popolnoma brezplačen, organiziran s strani prostovoljk pod okriljem Veva, spletne šole za starše.

Vir: www.ptuj.si

MR