Certifikat bonitetne odličnosti AAA Javnim službam Ptuj

Analitična hiša Bisnode je družbi Javne službe Ptuj podelila Certifikat bonitetne odličnosti AAA, kar družbo uvršča med 6,8% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Mag. Alen Hodnik, direktor Javnih služb Ptuj.

V Sloveniji je v letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost AAA doseglo zgolj 11.440 podjetij. V splošni dejavnosti, kamor spada tudi družba Javne službe Ptuj d.o.o., je registriranih 145 podjetij, od tega le 7 podjetij dosega mednarodno priznane standarde bonitetne odličnosti.
Za utrditev zaupanja in kot dodatna referenca
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.
S prejemom certifikata bo družba utrdila zaupanje in ga uporabila kot dodatno referenco pri razpisih ter pri poslovanju s poslovnimi partnerji.
JS Ptuj