AKCIJA STERILIZACIJ IN KASTRACIJ PSOV IN MAČK

S 1. oktobrom 2022 bo Društvo za zaščito živali Maribor znova pričelo akcijo sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk v veterinarskih ambulantah v Podravju z okolico. Prav preveliko število lastniških živali je v glavnem tudi vzrok velikega števila zavrženih in zapuščenih živali.

 

Lani so v sodelujočih veterinarskih ambulantah, ki so sodelovale v akciji,  sterilizirali – kastrirali  kar 1.751 lastniških živali.

Akcija bo potekala v veterinarskih ambulantah v Podravju z okolico, ki bodo akcijo podprle, in bo letos trajala kar dva meseca in sicer od 1. oktobra do 30. novembra 2022.
Ko bo s strani društva pripravljen dokončni seznam sodelujočih veterinarskih ambulant, ga bomo objavili. Kuponi za 20% popust se bodo dobili pri sodelujočih veterinarskih postajah, tako da jih boste občani lahko dobili tam, ko boste svoje živali pripeljali na sterilizacije in kastracije, seveda pa tudi pri društvu.

Za dodatne informacije se obrnite na Društvo za zaščito živali Maribor ali jim pišite na [email protected].

Vir: www.ptuj.si

Preberite še:

Andrej Golob: Napovedan odkup pšenice je bil velika polomija predsednika vlade in kmetijske ministrice! Država naj se vmešava čim manj!

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Prejetih vse več vlog za izredno denarno pomoč: “Obvladuje strah povišanja cen v jesenskem času!”

Sladkorčki za brezdelneže, davčne batine za pridne in podjetne!

 

MR