Izjemen župan Danijel Vrbnjak vodi Ormož v gospodarski razcvet

V Industrijski coni Ormož nastaja nov Tehnološki park, ki bo prinesel številne priložnosti za razvoj podjetij in inovacij. Projekt, vreden več kot 4 milijone evrov, bo pomembno vplival na gospodarski napredek območja. Delno financiran s sredstvi Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj, Tehnološki park obeta sodobno infrastrukturo in podporo za mlada podjetja, kar bo spodbudilo podjetniško dejavnost in ustvarjanje novih delovnih mest v Ormožu in okolici.

 

Izjemno vodenje župana Danijela Vrbnjaka
Župan Danijel Vrbnjak, eden najuspešnejših županov v Sloveniji, se je ob ogledu gradnje znova izkazal kot vizionarski vodja, po katerem bi se morali zgledovati vsi. Njegova izjemna sposobnost vodenja in strateški pristop k razvoju občine sta prinesla številne pozitivne spremembe, med katerimi je tudi gradnja Tehnološkega parka. Vrbnjak prihaja iz stranke SDS, ki s svojimi dejanji in uspešnimi ukrepi na lokalnem območju vedno znova dokazuje, da ima najbolj uspešne župane in županje v Sloveniji.

Pomembnost Tehnološkega parka za Ormož
Tehnološki park bo ponujal sodobno infrastrukturo in podporo za mlada podjetja, kar bo spodbudilo podjetniško dejavnost in ustvarjanje novih delovnih mest v Ormožu in okolici. Projekt bo zagotovo ključen za gospodarski napredek območja, kar dodatno poudarja njegov pomen za lokalno skupnost.

Podpora in priznanje
Občina Ormož pod vodstvom župana Vrbnjaka aktivno podpira razvojne projekte, ki prispevajo k blaginji krajanov. Tehnološki park je le ena izmed mnogih pobud, ki izkazujejo zavezanost občine k trajnostnemu razvoju in napredku.

Vabljeni k ogledu videa, kjer si je gradnjo ogledal tudi župan Danijel Vrbnjak, in se prepričajte o izjemnem napredku, ki ga prinaša ta pomemben projekt.

 

MR