Danes Bazeni energije v ptujskih termah

terme, ptuj, klub, ptujskih, študentov, bazeni_energije

Najbolj vroč, moker in odštekan “pool party” v Sloveniji

Klub ptujskih študentov je današnjo sončno, vročo julijsko soboto rezerviral za odlično zabavo na Bazenih energije. Tradicionalni dogodek velja za največji “pool party” v Sloveniji, na katerem se vsako leto zbere rekordno število mladih obiskovalcev in tudi danes zagotovo ne bo drugače.

Letošnja ekipa na Bazenih energije … Foto: EF

Bazeni energije so kombinacija glasbe, plesa, zabave, iger in rekreacije, skratka so prava osvežitev za soparne poletne dni. Ptujski študentje so tudi danes poskrbeli za celodnevni atraktiven program aktivnosti v vodi in na prostem, obljubljajo obilico adrenalinskega športa in rekreacije, nagradne igre, spuščanje po največjih toboganih, vaterpolo in umetniške skoke  s skakalnice.

V večernih urah bo v termah še koncertni program z Lano Jurčević in skupino S.A.R.S.. In kot je iz Term Ptuj sporočila ena od udeleženk zabave, dobra družba tam že polni baterije, saj je to vsekakor dogodek, ki ga je vredno obiskati. »Jebeš morje, pridi na bazene« pa je izviren moto, ki ga študentje na tem dogodku uporabljajo že nekaj let.

TM, Foto: Evelin F.