6. Ženski tek Prepolje: Priložnost za druženje in gibanje v naravi

Športno društvo Prepolje že šesto leto zapored organizira ženski tek v Prepoljah in okolici, ki je namenjen vsem ljubiteljicam gibanja v naravi. Prireditev bo potekala v soboto, 22. aprila 2023, s startom ob 10. uri v Prepoljah. Tekačice se bodo lahko odločile za 5 km ali 10 km dolgo traso.

 

Poleg športnega udejstvovanja pa bo tek tudi priložnost za druženje, veselje in povezovanje. Organizatorji so se potrudili, da bodo tekmovalke lahko uživale v čudoviti naravi okoli Prepolj, obenem pa bodo poskrbeli za prijetno vzdušje in zabavne aktivnosti za vse udeleženke.

Prireditev bo potekala v vsakem vremenu, zato se organizatorji nadejajo, da se bo tekma odvila brez težav in da se bodo udeleženke vrnile domov polne energije in dobre volje.

Parkirna mesta bodo zagotovljena, prijave pa so že odprte. Za več informacij lahko pokličete Jožico na številko 040 891 110 ali Saro na 040 274 551.

Vse ljubiteljice gibanja v naravi vabljen na 6. Ženski tek Prepolje, kjer boste lahko uživale v gibanju, naravi in druženju z drugimi enako mislečimi ženskami.

PRIJAVA!