2. Ptujski pasji fest

 

V sončnem parku so se včeraj družili lastniki kosmatincev na že 3. Ptujskem pasjem festu, ki je minil v dobrodelnem duhu.

 

Zraven ponudbe pasjih izdelkov in storitev na stojnicah, predstavitve pasjih šol in različnih pasjih aktivnosti, lova na zaklad za najmlajše ter ponudbe hrane in pijače, je tudi letos v ospredju dogodka dobrodelnost.

Že tretjo leto zapored preko prodaje srečk organizator Sonny Pet House zbira sredstva za nikogaršnje živali – tokrat za lokalni društvi in za lokalno zavetišče. Polovica zneska bo letos prav tako namenjena podjetju Loomp, ki je v začetku meseca v poplavah izgubilo 10 let trdega truda.

 

Trgovinica Sonny Pet House  je nastala v družinskem krogu z veliko strastjo do živali in naraven. Delujejo na temeljih: lokalno, kvalitetno in okolju prijazno.

 

Dobrodelni srečelov je potekal na stojnici pri odru. Umetnik Fenos pa je v živo ustvarjal, končni izdelek pa podaril za licitacijo v dobrodelne namene! Licitacija poteka na Facebook strani trgovinice (povezava tukaj in pod člankom) do petka, 8.9. do 22:00 ure

 

Fenos Aleksander je izjemno talentiran, vsem Ptujčanom dobro poznan umetnik. Na letošnjem Pasjem Festu je sodeloval tako, da je skozi dogodek na velikem platnu ustvarjal pravo umetnino. In ne samo ene – kar dve! Za oba izdelka se je odločil, da jih radodarno podari v dobrodelni sklad, preko katerega se je s pomočjo sponzorjev srečelova in z bogatim prispevkom Kavarne Bodi zbralo do zdaj že 1.260,00€!

 

Zbrano skupaj z izkupičkom licitacij dveh slik Aleksandra Fenosa, bodo razdelili med obe Ptujski društvi za zaščito živali ter Mariborsko zavetišče, druga polovica pa bo namenjena podjetju LOOMP, ki so jim poplave v začetku meseca avgusta odnesle 10+ let trdega truda.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1056492472238292&set=a.772728607281348

VIR: MO Ptuj, Sonny Pet House