V njegovo hišo se je doslej zaletelo več kot 20 avtomobilov

Lastnik hiše iz vzhodnega San Joseja v ameriški zvezni državi Kalifornija trdi, da je bil njegov dom v zadnjih 50-ih letih več kot 20-krat tarča prehitrih avtomobilov. Lokalne oblasti upajo, da jim bo uspelo zbrati sredstva za izboljšanje varnosti v cestnem prometu na tem območju.
 
Ray Minter pravi, da je njegova zavarovalnica porabila kar 30 tisoč dolarjev, da je na njegovo dvorišče postavila kovinske palice, ki pa niso preprečile, da se določeni ljudje ob izvozu z avtoceste, ne bi zaleteli v njegovo hišo. “Odkar je avtocesta, so šli štirje avtomobili naravnost skozi mojo hišo,” je Ray povedal za KTVU in dodal, da je bila v drugih 19 nesrečah uničena “samo” njegova ograja so zapisali na nova24tv.si
 

Foto: posnetek zaslona YouTube

Izgubil je tudi tri osebne avtomobile, parkirane na dvorišču, njegova najmlajša nečakinja pa je nekoč za več tednov končala v bolnišnici, ko je vanjo pred Rayevo hišo trčil nepreviden voznik. Ray pravi, da je hvaležen, da nihče od njegove družine v teh prometnih nesrečah ni bil resno poškodovan ali ubit.

Foto: posnetek zaslona YouTube

Težava v omenjenem primeru je izvoz z avtoceste. Vozniki nenehno napačno ocenjujejo lastno hitrost, ko zapuščajo avtocesto in tako končajo na Rayevem dvorišču, ko poskušajo zaviti desno na avenijo Jackson. Ray pravi, da je bila večina voznikov, ki so pristali na njegovem dvorišču, pijanih. Lokalne oblasti po poročanju Večernjega lista pravijo, da so zaprosile za nepovratna sredstva v višini 40 milijonov dolarjev za varnostni projekt na aveniji Jackson. Voznike pozivajo, naj na tem odseku upočasnijo hitrost in upoštevajo prometno zakonodajo so zapisali na nova24tv.si

 

Vir: nova24tv.si
 

Preberite še:

Andrej Golob: Napovedan odkup pšenice je bil velika polomija predsednika vlade in kmetijske ministrice! Država naj se vmešava čim manj!

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Prejetih vse več vlog za izredno denarno pomoč: “Obvladuje strah povišanja cen v jesenskem času!”

Sladkorčki za brezdelneže, davčne batine za pridne in podjetne!

TS