V zadnjem pol leta so mu zasegli že 11 avtomobilov!

Policija
Foto: Facebook

Sinoči so konjiški policisti na območju Loč obravnavali 36-letnega voznika osebnega vozila, ki je brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola vozil neregistrirano osebno vozilo, na katerem je imel nameščene registrske tablice, ki niso pripadale vozilu. Poleg tega je vozil tudi v času omejitve gibanja. 36-letniku so policisti vozilo zasegli in izdali obdolžilni predlog. Za sinočnje prekrške mu sledi 3.100 evrov globe.

 

Pred sinočnjim zasegom so mu policisti od junija letos zasegli še devet vozil. Vsa vozila so bila na podlagi odločitve sodišča uničena. Več vozil so mu zasegli tudi v preteklih letih.
36-letnik, doma z območja Policijske postaje Slovenske Konjice, je v večini primerov, ko smo ga obravnavali in vozila zasegli, vozil pod vplivom alkohola. Sinoči je imel 0,73 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Zaradi pogoste vožnje pod vplivom alkohola in drugih prekrškov je 36-letnik v prometu nevaren tako sebi kot tudi drugim udeležencem. Vozila, ki jih uporablja, so v večini primerov stara in pogosto tehnično neizpravna in zato nevarna.

Letos so policisti na območju Policijske uprave Celje voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, zasegli že 525 vozil.

Preberite še:

Moški na fotografiji bi nam lahko pomagal s koristnimi podatki za preiskovanje okoliščin dogodkov 5. novembra! – Poziv!

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

Grozljiv primer hudobije v Mariboru! Občanka se je lotila dojenčka! Že drugič!
Prometna nesreča z materialno škodo

 

MR