Brutalni rop v Slovenskih Konjicah

Ropar na pohodu

Na območju Slovenskih Konjic roparji zvezali družino, moški hudo poškodovan

V soboto zvečer je prišlo do, kot navajajo celjski policisti, brutalnega ropa na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Štirje zamaskirani storilci so na terasi ob stanovanjski hiši napadli lastnika in lastnico hiše, ju zvezali, nato zvezali še njuno hči, ki je prišla iz hiše. Moškega so hudo poškodovali.

Kot so objavili na spletnem portalu dnevnik.si so ji neznanci napadli, medtem ko sta zakonca posedala na terasi.

“Česa takega ne pomnim. Z možem sva, ko sem se vrnila iz popoldanske službe, posedela na terasi ob hiši, ko so pred nama naenkrat stali trije ali štirje neznanci, oblečeni v črno. Drli so se in naju najprej zvezali z vezicami, nato so po nama tolkli s kladivom. V hiši so zvezali tudi najino 18-letno hči, a je njej nekako uspelo v žep skriti mobitel, da ji ga niso uničili in je nato, ko so odšli, lahko prva poklicala na pomoč. Moj telefon so namreč zdrobili s kladivom, moževega prav tako,” je za dnevnik.si povedala Jožica K., lastnica hiše v zaselku Zabork v Stranicah, v občini Zreče.

Za njo je bila neprespana noč, polna groze, trepetala je za življenje svojega soproga, ki je utrpel hude poškodbe glave. A danes je bil na srečo izven smrtne nevarnosti. Lastnica pa ne ve, kaj bi lahko bil motiv za tako brutalni napad. Je pa imel eden od storilcev tudi pištolo.

Vam je všeč članek? Všečkajte FB stran!

 

“V nekem trenutku, ko sem imela že vsega dovolj, sem mu rekla, naj me kar ustreli,” je dejala, še povsem v šoku in s hudo poškodovano ramo.

Dejstvo je, da so zamaskiranci hišo dodobra razmetali, odnesli so tudi nekaj zlata in gotovine. A prav veliko denarja doma družina ni hranila.

Več sledi…

Preberite še:

Slovenija v odličnem stanju

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Prometna s smrtnim izidom

Za ekološko katastrofo krivo blato iz Ptuja

 

MR